Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.03.2021
NOVINKA - ŘADA JÓGA BALANC
To musíte mít doma :-) nové vůně jsou úplně omamné, zamilovala jsem si je hned na první přivonění a již si nedovedu představit meditaci bez Jóga balan... číst celé
16.02.2021
ZDRAVÍ ZAČÍNÁ V BUŇCE...
CELL ESSENCE = REGENERACE BUNĚK                                            Naše buňky jsou základem pro zdraví, výkonnost a dobrou pohodu. Každá z... číst celé
25.08.2020
Směs esenciálních olejů PRO LEHČÍ UČENÍ skutečně pomáhá
Svěží vůně Lehčí učení má povzbudit mysl a zvýšit koncentraci, takže ji ocení nejen žáci a studenti, ale kdokoliv, kdo se potřebuje při práci ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
LR VITA ACTIVE = VITAMÍNOVÁ EXPLOZE
Vita Active je koktejl vitamínů z 21 druhů ovoce a zeleniny. K tomu obsahuje řadu stopových prvků a minerálů, které mají nezastupitelný vliv na fungov... číst celé
01.02.2021 AROMATERAPIE
Nové Aroma difuzéry do auta
Seznam se s úplnou novinkou v aroma difuzérech do auta :-) a ovládni vůni svého vozu. číst celé
29.10.2020 AROMATERAPIE
Díky aromaterapii PODPOŘTE SVOU IMUNITU I NÁLADU
Spolehněte se na sílu bylin a dary přírody. K posílení imunity poslouží zdravá mysl, zdravé jídlo a přírodní doplňky stravy. V akutních případech pak... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

LR VITA ACTIVE = VITAMÍNOVÁ EXPLOZE
LR VITA ACTIVE = VITAMÍNOVÁ EXPLOZE
Vita Active je koktejl vitamínů z 21 druhů ovoce a zeleniny. K tomu obsahuje řadu stopových prvků a minerálů, které mají nezastupitelný vliv na fungov... číst celé
Nové Aroma difuzéry do auta
01.02.2021 AROMATERAPIE
Nové Aroma difuzéry do auta
Seznam se s úplnou novinkou v aroma difuzérech do auta :-) a ovládni vůni svého vozu. číst celé
Díky aromaterapii PODPOŘTE SVOU IMUNITU I NÁLADU
29.10.2020 AROMATERAPIE
Díky aromaterapii PODPOŘTE SVOU IMUNITU I NÁLADU
Spolehněte se na sílu bylin a dary přírody. K posílení imunity poslouží zdravá mysl, zdravé jídlo a přírodní doplňky stravy. V akutních případech pak... číst celé
NOVÉ DÁRKOVÉ SADY
25.10.2020 AROMATERAPIE
NOVÉ DÁRKOVÉ SADY
PŘÍRODNÍ KOSMETIKA POD STROMEČEK číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz