Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.08.2020
Směs esenciálních olejů PRO LEHČÍ UČENÍ skutečně pomáhá
Svěží vůně Lehčí učení má povzbudit mysl a zvýšit koncentraci, takže ji ocení nejen žáci a studenti, ale kdokoliv, kdo se potřebuje při práci ... číst celé
01.01.2020
PROČ VITAMÍNOVÝ VAPORIZÉR VITASTIK?
Byla to láska na první setkání. V balíčku, který jsem si tenkrát s kamarádkou objednaly, se skrývaly roztomilé barevné krabičky, které už př... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.09.2020 Sojový vosk
Proč 100% přírodní sojový vosk?
Od začátku bylo jasné, že v mém obchodě aromavap.cz musí být i svíčky. Svíčky u mě hoří téměř nepřetržitě. Hoří, když oslavuji. Hoří, když sdílím. Hoř... číst celé
REISHI – životní síla z Dálného východu
Reishi je nazývána „houbou dlouhověkosti“ a již tisíce let součástí kultur Dálného východu. Její blahodárné účinky jsou dodnes velmi ceněny nejen v As... číst celé
20.09.2020 AROMATERAPIE
Primavera vyjímečná kvalita
Éterické, esenciální oleje nejen dobře voní, ale mají i jiné účinky… působí jak na vyrovnání psychiky, tak jako stimulanty obranného systému organismu... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč 100% přírodní sojový vosk?
22.09.2020 Sojový vosk
Proč 100% přírodní sojový vosk?
Od začátku bylo jasné, že v mém obchodě aromavap.cz musí být i svíčky. Svíčky u mě hoří téměř nepřetržitě. Hoří, když oslavuji. Hoří, když sdílím. Hoř... číst celé
REISHI – životní síla z Dálného východu
REISHI – životní síla z Dálného východu
Reishi je nazývána „houbou dlouhověkosti“ a již tisíce let součástí kultur Dálného východu. Její blahodárné účinky jsou dodnes velmi ceněny nejen v As... číst celé
Primavera vyjímečná kvalita
20.09.2020 AROMATERAPIE
Primavera vyjímečná kvalita
Éterické, esenciální oleje nejen dobře voní, ale mají i jiné účinky… působí jak na vyrovnání psychiky, tak jako stimulanty obranného systému organismu... číst celé
LR Cistus incanus
LR Cistus incanus
CISTUS INCANUS - "perla středomoří". Rostlinka Cistus incanus se může zdát díky něžnému vzhledu nenápadná a křehká. Ve skutečnosti ale jen klame svým ... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz