Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.03.2021
NOVINKA - ŘADA JÓGA BALANC
To musíte mít doma :-) nové vůně jsou úplně omamné, zamilovala jsem si je hned na první přivonění a již si nedovedu představit meditaci bez Jóga balan... číst celé
16.02.2021
ZDRAVÍ ZAČÍNÁ V BUŇCE...
CELL ESSENCE = REGENERACE BUNĚK                                            Naše buňky jsou základem pro zdraví, výkonnost a dobrou pohodu. Každá z... číst celé
25.08.2020
Směs esenciálních olejů PRO LEHČÍ UČENÍ skutečně pomáhá
Svěží vůně Lehčí učení má povzbudit mysl a zvýšit koncentraci, takže ji ocení nejen žáci a studenti, ale kdokoliv, kdo se potřebuje při práci ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.02.2021 AROMATERAPIE
Nové Aroma difuzéry do auta
Seznam se s úplnou novinkou v aroma difuzérech do auta :-) a ovládni vůni svého vozu. číst celé
29.10.2020 AROMATERAPIE
Díky aromaterapii PODPOŘTE SVOU IMUNITU I NÁLADU
Spolehněte se na sílu bylin a dary přírody. K posílení imunity poslouží zdravá mysl, zdravé jídlo a přírodní doplňky stravy. V akutních případech pak... číst celé
25.10.2020 AROMATERAPIE
NOVÉ DÁRKOVÉ SADY
PŘÍRODNÍ KOSMETIKA POD STROMEČEK číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nové Aroma difuzéry do auta
01.02.2021 AROMATERAPIE
Nové Aroma difuzéry do auta
Seznam se s úplnou novinkou v aroma difuzérech do auta :-) a ovládni vůni svého vozu. číst celé
Díky aromaterapii PODPOŘTE SVOU IMUNITU I NÁLADU
29.10.2020 AROMATERAPIE
Díky aromaterapii PODPOŘTE SVOU IMUNITU I NÁLADU
Spolehněte se na sílu bylin a dary přírody. K posílení imunity poslouží zdravá mysl, zdravé jídlo a přírodní doplňky stravy. V akutních případech pak... číst celé
NOVÉ DÁRKOVÉ SADY
25.10.2020 AROMATERAPIE
NOVÉ DÁRKOVÉ SADY
PŘÍRODNÍ KOSMETIKA POD STROMEČEK číst celé
Proč 100% přírodní sojový vosk?
22.09.2020 Sojový vosk
Proč 100% přírodní sojový vosk?
Od začátku bylo jasné, že v mém obchodě aromavap.cz musí být i svíčky. Svíčky u mě hoří téměř nepřetržitě. Hoří, když oslavuji. Hoří, když sdílím. Hoř... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz